Bazkaltzera / Liesbet Slegers ; [itzulpena Patxi Ezkiaga] - Slegers, Liesbet (Urko (Ibaizabal), 2009)
Hau da nire aulkitxoa. Adur zapia jantzi eta koilara hartzen dut. Platera zain daukat. Bazkaltzera noa! Hamabi hilabeteteko haurren bazkaria adierazten duten marrazkiz osatutako liburua.