Giza kontuak - Goñi Olalde, Elias; Ibarra, Andoni; Udako Euskal Unibertsitatea. Filosofia Saila ([Bilbo] : Udako Euskal Unibertsitatea, 1987)
Liburu hau, 1986ko uztailan, Iruñean ospatutako Udako Euskal Unibertsitatearen saioan barne, Filosofia sailan aurkeztutako hainbat idazlanen bilduma da.
Bibliografia atal bakoitzean
Keywords: Filosofia; Baliabide digitalak; Monografiak