Baietz-3 : ikaslearen liburua - Iriondo González, Eduardo; Etxebarria Legina, Edurne; Lázaro Abad, Jesús Manuel; Torcal Serrano, Alberto; Euskal Herriko Unibertsitatea. Hezkuntz Zientzien Institutua; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Argitarapen Zerbitzua, Euskal Herriko Unibertsitatea, 1987)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea; Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak; EIMAk onetsitako materialak