Baietz-3 : ikaslearen liburua / egileak, Eduardo Iriondo González, Edurne Etxebarria Legina (Heziko Euskara Mintegi Iraunkorra) ; irudigileak, Jesús Manuel Lázaro Abad, Alberto Torcal Serrano - Iriondo González, Eduardo (Baietz, 1987)
Baietz eta Baietz ba! material sorta euskara irakatsi eta ikasteko da. Edozeinek erabil lezake, nahiz eta, DBH (ESO)rako, Batxilergoetarako eta UBIrako pentsatuta eta sortuta dagoen. Edukinak lau trebetasunen inguruan antolaturik daude (entzumena, irakurmena, mintzamena, idazmena).