Arduraz kontsumitu, mundua ez zatitu :ipar-hegoaren arteko desberdintasunak bidezko merkataritza eta kontsumo arduratsuarekin bideratzen - Emaús; Gipuzkoako Ikastolen Elkartea (Donostia); Migel Altzo Saria (2010) (Donostia : Gipuzkoako Ikastolen Elkartea : Eamús, 2009)
CD-ROM honekin kontsumo arduratsuaren eta bidezko merkataritzaren alde lan egitekoa da. Iparraldeko ikuspuntua eta Hegoaldeko lana. Iparraldeko ikuspuntutik iparraldeko eta hegoaldeko bizimoduak alderatzen dituen filma ikusiko dugu. Hegoaldeko lana atalean aldiz, hegoaldeko familia baten etorkizuna erabakiko duen estrategia jokoa aurkituko dugu.
2009.04.30
Migel Altzo Saria 2010: CD-ROM multimedia hoberena
Keywords: Kontsumo arduratsua; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak