Txanpirrin pintxona : haur kantak - Urbieta, Imanol (1934-2016); Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2009)
40 haur-kanta bere partitura, letra eta CDarekin
Anton Abbadia saria jaso zuen Imanol Urbietak 2007an, Gipuzkoako Foru Aldundiak emana. Liburu hau sari horren barruko ekimena da.
Keywords: Xirula Mirula Taldea; Haur-kantak; Monografiak; Audioak