Fidel Castro - Zuberogoitia, Pedro; Macías, Joseba (Donostia : Elkar, 2009)
Herrialde txiki batekoa izanda munduko indartsuena den auzokoari aurre egiten jakin duen liderra, Hego Hemisferioko pobre askoren esperantza, Europa aurreratuko ezkertiarren mirespen-iturria... Eta aldi berean botereari luzaroan atxiki zaion agintaria, herritarren bizimodua goitik behera kontrolatu duena, disidentziari tarte txikiena eskaini ez diona... XX. mendearen bigarren erdia goitik behera markatu duen gizona, eta XXI.ean zeresana ematen jarraitzen duena.
Bibliografia: [139.] or.
Keywords: Castro, Fidel -- (1926-1916); Monografiak; Biografiak