Idatziz idatzi - Iriondo Osa, Nerea (Donostia : Erein, 2009)
Idatziz idatzi izenburuak bi esanahi ditu, biak liburuaren xedearekin bat datozenak. Esanahi baten arabera, idazten idatziz ikasten da. Ideia honi jarraituz, liburu hau idatziak idazten lagunduko duen gidaria da. Horretarako, jarraibide sorta bat eskaintzen du: idazten hasi aurretik hartu behar diren erabakiak, idazte prozesuan zehar egin behar diren urratsak eta, amaitzeko, idatzitakoa berrikusi eta zuzenketak egiten lagunduko duten galderak.
2009.02.13
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Euskara -- -Idazmena -- -Ariketak; Irakurketa eta idazketa; Euskara; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak