Ikerketa-proiektuak lantzeko teknikak - Mesonero de Miguel, Mikel; Altuna, Ander; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2005)
Ikerketaren beharra ukaezina da gizartean. Egunero irakurri edo entzuten ditugu ikerketen emaitzak. Beste hainbat esparrutan gertatzen den bezala, guk jorratutako arloan (ekonomian eta kudeaketa-zientzian) ikerketa ezinbestekoa denez, Mondragon Unibertsitateko Enpresa Administrazio eta Zuzendaritza lizentziaturan ikasgai berri bat sortu genuen: "Ikerketa-proiektuak lantzeko teknikak". Bertan, ikerketarekiko jarrera positiboa garatzeaz gain, bi helburu nagusi ditugu: alde batetik, ikerketa bat egiteko erabili beharreko metodologia edo prozedura azaltzea, eta bestetik, informazioa biltzeko erabiltzen diren teknika ohikoenak deskribatzea eta esplikatzea.
Bibliografia: 167. or.
Keywords: Ikerketa zientifikoa; Baliabide digitalak; Monografiak