Softwarearen ingeniaritza : softwarearen garapenaren zenbait arlo. / Jose Ramon Zubizarreta Aizpuru ; [hizkuntza-zuzenketen arduraduna, Ander Altuna Gabiola] - Zubizarreta Aizpuru, Jose Ramon (Udako Euskal Unibertsitatea, 2006)
Softwarearen produktuaren kalitatea oso lotuta dago prozesuaren kalitatearekin eta era bat bideratu eta baldintzatzen du beraren eraginkortasuna. Testuinguru horretan, esku artean duzun liburuak laguntza eskaini nahi dizu softwarearen garapena ondo gauzatzeko bizi-zikloan zehar.