Programaziogintza irrati-telebistan / Edorta Arana Arrieta - Arana Arrieta, Edorta (Udako Euskal Unibertsitatea, 2004)
Programaziogintza eskaintzaren eta kontsumoaren arteko jokuan mugitzen da. Irrati-telebistaz zabaltzen diren edukiak eta audientzia zenbatekoa eta zelakoa den jakin beharrean aritzen dira programatzaileak. Gero eta egitura mediatiko korapilotsuagoan, artea eta zientzia konbinatzen omen ditu programaziogintzak.Irrati-telebistaren audientzia-ikerkuntzaren oinarriak eta emaitzak, bi hedabide hauen egoera, eskaintza, kontsumoa eta programazio-ereduak eta, azkenik, programatzera dedikatzen direnen jardunean sakontzen da liburu honetan. Ikasleen, ikertzaileen eta hedabideetako profesionalen jakingurak asetu guran eginiko lana duzu hau.