Antzuolako toponimia - Pavo Nuñez, Kristina; Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2005)
Antzuola herriko toponimia aztertzen du egileak, bertakoen lekukoak adierazi eta ohar historiko administratiboak kontuan izanik.
Keywords: Euskara -- -Leku-izenak -- -Antzuola; Monografiak; Baliabide digitalak