Antzuolako toponimia / Kristina Pavo Nuñez - Pavo Nuñez, Kristina (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2005)
Antzuola herriko toponimia aztertzen du egileak, bertakoen lekukoak adierazi eta ohar historiko administratiboak kontuan izanik.