Hondarribiko toponimia - Furundarena, Joxe Jabier; Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2002)
Hondarribiko leku-izenak biltzen dira liburu honetan, garai batekoak eta egungoak.
Keywords: Euskara -- -Leku-izenak -- -Hondarribia; Monografiak; Baliabide digitalak