Hondarribiko toponimia / J. J. Furundarena Salsamendi - Furundarena, Joxe Jabier (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2002)
Hondarribiko leku-izenak biltzen dira liburu honetan, garai batekoak eta egungoak.