Ermua - Eitzaga, leku-izenak : geure izanaren barrena - Aranberri Odriozola, Fernando; Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2002)
Ermua-Eitzagako leku-izenak jasotzen dira argitalpen honetan. Egileak toponimo bakoitzaren kokapenari buruzko datuak azaltzen ditu.
Keywords: Ermua -- Leku-izenak; Monografiak; Baliabide digitalak