Ermua - Eitzaga, leku-izenak : geure izanaren barrena / Fernando Aranberri Odriozola - Aranberri Odriozola, Fernando (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2002)
Ermua-Eitzagako leku-izenak jasotzen dira argitalpen honetan. Egileak toponimo bakoitzaren kokapenari buruzko datuak azaltzen ditu.