Toponimia de Vitoria II = Gasteizko toponimia II - Knörr, Henrike (1947-2008); Martínez de Madina Salazar, Elena; Euskaltzaindia; Euskaltzaindia (1987-IX-23) (Bilbao : Euskaltzaindia, 2009)
Lehenengo liburua Gasteiz hiriari badagokio, bigarren honetan Malizaeza merindadeko beste herriak biltzen dira: Ali/Ehari, Aretxabaleta, Armentia, Arriaga, Berroztegieta, Castillo/Gaztelu, Gardelegi, Lasarte, Monastioguren eta Mendiola.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- -Leku-izenak -- -Gasteiz; Monografiak; Baliabide digitalak