Toponimia de Vitoria II = Gasteizko toponimia II / Henrike Knörr Borrás, Elena Martínez de Medina Salazar - Knörr, Henrike (1947-2008) (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2009)
Lehenengo liburua Gasteiz hiriari badagokio, bigarren honetan Malizaeza merindadeko beste herriak biltzen dira: Ali/Ehari, Aretxabaleta, Armentia, Arriaga, Berroztegieta, Castillo/Gaztelu, Gardelegi, Lasarte, Monastioguren eta Mendiola.