Toponimia de Vitoria I = Gasteizko toponimia I - Knörr, Henrike (1947-2008); Martínez de Madina Salazar, Elena; Euskaltzaindia; Euskaltzaindia (1987-IX-23) (Bilbao : Euskaltzaindia, 2009)
Liburu hau bi zatitan banatzen da. Lehenengoan hiriko toponimoak biltzen dira: mendi, bide, ibai, iturri, eguterak adierazten dira, baina baita ere, erietxeak, komentuak... Bigarren zatian hiriko kale, plaza eta abarren izenak biltzen dira.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- -Leku-izenak -- -Gasteiz; Monografiak; Baliabide digitalak