Toponimia de Vitoria I = Gasteizko toponimia I / Henrike Knörr Borrás, Elena Martínez de Madina Salazar - Knörr, Henrike (1947-2008) (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2009)
Liburu hau bi zatitan banatzen da. Lehenengoan hiriko toponimoak biltzen dira: mendi, bide, ibai, iturri, eguterak adierazten dira, baina baita ere, erietxeak, komentuak... Bigarren zatian hiriko kale, plaza eta abarren izenak biltzen dira.