Actas de las II Jornadas de Onomástica : Orduña, septiembre de 1987 = II. Onomastika Jardunaldien agiriak : Urduña, 1987ko iraila - Onomastika Jardunaldiak . 1987 . Urduña); Gorrotxategi, Mikel; Knörr, Henrike (1947-2008); Euskaltzaindia. Onomastika batzordea; Euskaltzaindia (1987-IX-23) (Bilbao : Euskaltzaindia, 2000)
Liburuki honetan gaur euskaldun ez diren eskualdeetako euskal toponimia edo Onomastika ikertzen dituzten txostenak azaltzen dira eta baita Euskal Herritik aparte nazioarteko hizkuntzalaria den Eugenio Cosseriuk "Andres de Poza, linguísta del Renacimiento" deritzan txosten mamitsua azaltzen da.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Onomastika -- Euskal Herria; Monografiak; Baliabide digitalak