Zaldutik Zaldibarrera : toponimian barrena - Errazti Igartua, Alberto; Euskaltzaindia (Bilbao : Euskaltzaindia, 2004)
Gipuzkoarekin muga egiten duen Durangaldeko elizate honen leku-izenetan murgildu zaigu egilea, bertakoen istoriak ere txertatu dituelarik.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- -Leku-izenak -- -Durangaldea; Euskara -- -Leku-izenak -- -Bizkaia; Monografiak; Baliabide digitalak