Zaldutik Zaldibarrera : toponimian barrena / Alberto Errazti Igartua - Errazti Igartua, Alberto (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 2004)
Gipuzkoarekin muga egiten duen Durangaldeko elizate honen leku-izenetan murgildu zaigu egilea, bertakoen istoriak ere txertatu dituelarik.