Euskalgintza XXI. mendeari buruz : hizkuntza ereduak, hiztegigintza, hizkuntzaren historia : Azkue eta Urkizoren omenez, Bilbon, 2001-IX-17/19an - Euskaltzaindia (2000-V-27); Gorrotxategi, Joakin; Haritxelhar, Jean (Bilbo : Euskaltzaindia, 2008)
XXI. mende atariko ikuspegitik, Hizkuntza ereduak, Hiztegigintza eta Hizkuntzaren historia aztertzen dira.
Testuak euskaraz, gaztelaniaz eta frantsesez
Keywords: Urkixo, Julio -- (1871-1950); Azkue, Resurreccion Maria -- (1864-1951); Euskara; Euskara -- Gizarte ikuspuntua -- Euskal Herria; Monografiak; Baliabide digitalak