Hizkuntza-zuzenbidea : testu-bilduma euskaraz / Euskaltzaindia, Jagon Saila, Sustapen Batzordea; [aurkezpena, Andres Iñigo, Jagon sailburua ; atarikoa, Andres Urrutia, Sustapen batzordekidea] - Urrutia, Andres (Jagon (Euskaltzaindia), 2007)
Lan kolektibo honetan, hizkuntza-zuzenbidearen inguruko xedapen nagusiak euskaratu dira, bai Europakoak, bai mundu-mailakoak; bereziki barruratu dira Espainiako erresumako eta Frantziako errepublikako xedapenak. Horrela, lurralde euskaldunetan aplikatu beharreko legeria euskaraz laburbildu da.