Euskaldunak, liberalak eta komunitatezaleak / Jon Sudupe Martija - Sudupe Martija, Jon (Bilbao Bizkaia Kutxa ; Euskaltzaindia, 1999)
Liberalismoa eta komunitarismoa. Jarrera bakoitzak bere alde onak eta alde txarrak ditu. Liberalismoak bere egia eta mugak ditu, komunitarismoak bere egia eta mugak dituen bezalaxe. Testuinguruaren eta berezitasunaren aldeko aldarrikapenean dago bataren egina.