Zer da ordenadorea? (Barcelona : Ancora Audiovisual, 1991)
Marrazki bizidunez eta animazio egokiaren bidez ordenadoreei buruzko oinarrizko kontzeptuak eta ordenadoreek nola egiten duten lan azaltzen da. Zenbakuntz sistema bitarraren muina azaltzen da eta informatikan dituen erabilpenak erakusten dira. Programek zer egiten duten agerian jartzen da. Gainera, informazio alfanumerikoa nola gordetzen den, nola prozesatzen den eta nola inprimatzen den erakusten da. Azkenik, gizateriaren etorkizunean joka dezaketen paper garrantzitsua azpimarratzen da.
Keywords: Informatika; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak