Txotxongiloa eskolan - Genua, Enkarni; Lizeaga, Rafa (Donostia : Erein, 1982)
"Iturriaga" sail berri honek euskal haurrei euskararen bidez irakaskuntza sendo bat eskaini nahi die: euskal irakaskuntzari eta heziketari, egin diren esperientziak jaso ondoren, bideak irekitzea, euskarak bizi duen egoerari eskolaren bidez irtenbideak eskaintzea, pluraltasunean eta konbibentzian, errespetoan eta erreflexioan heziko dituen eskolari materiala eskaintzea.
Keywords: Txotxongiloak; Monografiak