Txotxongiloa eskolan / Enkarni Genua ; marrazkiak, Rafa Lizeaga - Genua, Enkarni (Iturriaga saila (Erein), 1982)
"Iturriaga" sail berri honek euskal haurrei euskararen bidez irakaskuntza sendo bat eskaini nahi die: euskal irakaskuntzari eta heziketari, egin diren esperientziak jaso ondoren, bideak irekitzea, euskarak bizi duen egoerari eskolaren bidez irtenbideak eskaintzea, pluraltasunean eta konbibentzian, errespetoan eta erreflexioan heziko dituen eskolari materiala eskaintzea.