Ostruka - García Sánchez, Jose Luis; Pacheco, Miguel Ángel; Bosnia, Nella; Fernández, Mikel (Madrid : Altea ; [Donostia] : Ediciones vascas, 1982)
Abere batzuek nolakoak diren hitz gutxitan agertzea besterik ez da... eta umorez gainera. Liburu hauetan irakurriko duzun guztia egia da. Bere irudietan ikusiko duzuna beharbada ez da hain benetakoa, baina irakurle txikientzat oso lagungarri gerta daitezke, irakurtzen dutena hobekiago uler dezaten. Edo, behintzat irrifar eginez uler dezatela.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Ostrukak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura