Ostruka / [ideia eta testua, José Luis García Sánchez, Miguel Angel Pacheco ; irudiak, Nella Bosnia ; itzultzailea, Mikel Fernandez] - García Sánchez, Jose Luis (Lilurazko zooa, 1982)
Abere batzuek nolakoak diren hitz gutxitan agertzea besterik ez da... eta umorez gainera. Liburu hauetan irakurriko duzun guztia egia da. Bere irudietan ikusiko duzuna beharbada ez da hain benetakoa, baina irakurle txikientzat oso lagungarri gerta daitezke, irakurtzen dutena hobekiago uler dezaten. Edo, behintzat irrifar eginez uler dezatela.