Aitonaren txalupan - Landa, Mariasun; Zabala, Karlos (Donostia : Elkar, 1988)
Maider aitonaz gogoratzen da nostalgiaz eta kariño handiz, honek eraman ohi baitzuen berarekin arrantza egitera. Aitona hil da, baina, egun batean, Maider aitonaren txalupan bakarrik doanean, zerbait harrigarria gertatzen da
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Hezkidetza; Aitona-amonak eta bilobak; Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak