Joxepi dendaria - Landa, Mariasun; Santesmases, Victoria (Donostia : Elkar, 1984)
Baina denda hartan, erakusleihoan azaldu ezin diren zenbait gauza ere saltzen zen: kontsolamendua, barre algarak, aholkuak, sukaldaritzarako ideia berria, berriketa alaiak, auzoko ixtorio zaharrak eta batez ere umore on eta goxoa. Hiri handiko kale baztertu hartan ez zegoen Joxepi maite ez zuen inor.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hezkidetza; Ekologia; Dendak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak