Gizona Jainkoaren bila : [OHO 8] / Enriqueta Capdevila, Esteban Agirre [itzultzailea] - Capdevila, Enriqueta (: Elkar, 1984)
"Las huellas de Dios" izeneko liburutik euskarara egokituriko liburua da hau, Espainiko Gotzaien Batzarraren aginduz irakaskuntza eta Katekesiarako Gotzai Batzordeak burutua.