Nere lehen liburua ordenadore - Novelli, Luca; Alkorta Idiakez, Itziar; Garmendia, M. Dolores (Madrid : Anaya, 1985)
Ordenadoreak, beren aspaldiko eta gaurko historia, nola eginak dauden, egin eta ikas dezaketena, noa "programatzen" diren, lantoki, ikastetxe eta asti tarteetan zertan lagun gaitzaketen. Ada eta Marko lagunei, ordenadore pertsonal alai eta zintzoari eta, haseran makina ausart hauen aurrean fidagaitz agertzen bada ere, gero haien jatortasun eta baliagarritasunaz erakarria gertatzen den Plotter zakurtxoari jarraituz, informatika eta telematikan zehar bidaia liluragarri eta pozgarria. Hona hemen, gurasoek beren seme-alabei opari diezaieketen liburua, bai beraiek irakurtzearen atseginez eta bai inoiz non irakurri ez dituzten bizpahiru gauzatxo hoiek ikasteko.
Aurkibide analitikoa: [64]. or.
Il mio primo ibro sui computer
Keywords: Informatika; Erreferentzia-materialak