Langabezia : Josetxoren egunkaria - Balzola, Asun (1942-2006) (Donostia : Erein, 1986)
Izebak egunkaria erregalatu dit. A ze nazka, egunean egunekoa idatzi beharra. Idaztea nazkagarria da, baina nola lengoaian beti kalabaza ipintzen didaten, ba, izebak esan dit egunkariak asko lagunduko didala eta ni lengoia-aurrera ateratzekotan, edozer gauzatarako pronto. Izeba oso azkarra da periodikueten idazten du. Periodista delako. Ez daki, ba, ze gehiago esan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: El paro, el diario de Pepe
Keywords: Hezkidetza; Egunerokoak; Langabezia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak