Materiaren erdigunearen bila : gaurko zientziak mikrokosmoari buruz dakiena / [testugilea, Gaiak Argitaldaria] (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1991)
"Materiaren erdigunearen bila" liburu honetan gaur egungo mikroskopio bereziek nolako unibertso aurkitu duten azaldu nahi da. Bakterio eta birusetatik quark deritzonetaraino, bidaia liluragarrri honek ikaragarria den galdera bat eragiten du: materiaren erdigunea existituko ote da?