Medikuntza ez-ofizialak - Udako Euskal Unibertsitatea . Osasun Saila; Udako Euskal Unibertsitatea ([S.l.] : Udako Euskal Unibertsitatea, 1990)
Esku artean duzun liburu honetan, Medikuntzaren alor tradizionalk alde batera utzi eta beste disziplina mediko "berri" eta alternatiboak azaltzen dira.
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailak onetsia: 1990-X
Keywords: Medikuntza naturala; Fisioterapia; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak