Medikuntza ez-ofizialak / UEUren Osasun-Saila (Heda (UEU), 1990)
Esku artean duzun liburu honetan, Medikuntzaren alor tradizionalk alde batera utzi eta beste disziplina mediko "berri" eta alternatiboak azaltzen dira.