Tartaloren leizea - Monedero, Sergio; San Vicente, Alex (Bilbo : Delirium, 2008)
Murgildu zaitez Maddi eta Jon gure protagonisten eskutik, pertsonaia miresgarri eta magikoz beteriko ipuin honetan. Izena duen oro existitzen delako...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak