Hezkuntza ikerkuntzarako lexikoa = Léxico de investigación educativa = Educational Research Lexicon = Lexique de Recherche éducative = Lexic d'investigació educativa = Léxico de investigación educativa - Santiago , Carlos María (Donostia : Erein, 2001)
Liburu honetan ez da definiziorik agertzen, soilik hitzak edo esamoldeak alfabetikoki ordenaturik sei hizkuntzatan: euskaraz, gazteleraz, ingelesez, frantsesez, katalanez eta galizieraz. Edozein hizkuntza izan liteke abiapuntua. Guztira 2.545 hitz edo esamolde aukeratu dira. Bereziki hezkuntza eta unibertsitatearen alorreko ikerkuntza hartu dugu abiapuntutzat.
2001.04.10
Keywords: Hezkuntza; EIMAk onetsitako materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak