Irakasle desagertuaren kasua - Friedrich, Joachim; Markuleta, Gerardo; Valverde, Mikel (Bilbao : Giltza, 2009)
Azken aldian, Naturreko irakaslea oso modu bitxian jokatzen ari da. Hori uste du, behintzat, Fedek. Baina, jakina, Fedek? zer edo zer berezia sentitzen du emakume horrekiko, nahiz eta aitortzeko gauza ez den, ezta bere lagun onenei ere: Txarli & Company banda, detektibe-agentzia petoa. Eta, hain zuzen ere, Federen susmoak gero eta handiagoak diren unean, lagun-taldea ekintzetara pasa beharko da: argitu beharreko kasu bat dute aurrean.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: 4 1/2 Freunde und die verschwundene Biolehrerin
Keywords: Misterioa; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak