Molly Moonek mundua geldiarazten du - Byng, Georgia; Lasa, Jesus Mari (Donostia : Erein, 2009)
Dohain hipnotiko handiko umezurtza da Molly Moon: lor dezake beste pertsonak berak nahiko lukeen bezala portatzea. Baina milio askoko iparramerikar baten jarduera ilunak ikertzeko orduan, etsai gaizto batekin egin du topo Mollyk. Primo Cell hipnotismoko maisua da, eta Hollywood-eko izar ospetsuenen barne sekretuak kontrolat zen ditu. Mollyk, Rockyk eta Petula txakurrak oskarretan ezagutzen dutenean aurkikuntza galantak egingo dituzte. Mollyren begiek geldiaraz dezakete munduko gizonik arriskutsuena?
12 urtetik aurrera (horia)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Jat. izenb.: Molly Moon stops the world
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur supergaituak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura