Izurdea : plisti-plasta - Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola (Donostia : Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa : Aisia jostailuak)
Memoria jolas kooperatiboa da. Animalia guztiek egiten dute zerbait dibertigarria. Guztiak aurkitu eta ezagutu beharko dituzue, izurdea sarean eror ez dadin. Lortuko al duzue guztiak topatzea?
Bi jolas: Bikote jolasa eta Ezkutaketan. Memoria lolas kooperatiboa.
Keywords: Ikuste oroimena; Animaliak; Jolas didaktikoak