Izurdea : plisti-plasta / Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa
Memoria jolas kooperatiboa da. Animalia guztiek egiten dute zerbait dibertigarria. Guztiak aurkitu eta ezagutu beharko dituzue, izurdea sarean eror ez dadin. Lortuko al duzue guztiak topatzea?