Ekai begi-dirdai - Carranza, Maite; Sales, Gemma; Urrutibeaskoa, Fauxtin (Bilbao : Giltza, 2005)
Ereduzko mutikoa esaten dena, halakoa zen Ekai; inoiz ez zen zikintzen, inoiz ez zuen gozokirik jaten, isil-isilik egoten zen nagusiek hitz egiten zutenean... baina osasunez makaltxoa zen eta beti geratu behar izaten zuen etxean sartuta.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: En Maurici serrell suat
Keywords: Gaixoak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura