Nur eta oihan misteriotsua - Martínez de Lezea, Toti; Landa, Juan Luis; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2009)
Nur eta bere lagunek oihan misteriotsuan gau bat pasatzea erabaki dute. Aritzen laguntzarekin motxilak kargatu dituzte bizkarrean eta oihanean jarri dute kanpin-denda. Sakutan ere sartu dira lo egiteko asmoarekin, baina ipuin eta prakagorrien istorioekin ezin lorik hartu, eta... Baina Nurrek eta bere lagunek beste lan bat ere badute: oihan misteriotsuan ezkutatuta dagoen altxorra bilatzea.
8-12 urte (gorria)
Nur y la selva misteriosa
Keywords: Abenturak; Iratxoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak