Nur eta oihan misteriotsua / Toti Martínez de Lezea ; marrazkiak, Juan Luis Landa ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Martínez de Lezea, Toti (Nur (Erein), 2009)
Nur eta bere lagunek oihan misteriotsuan gau bat pasatzea erabaki dute. Aritzen laguntzarekin motxilak kargatu dituzte bizkarrean eta oihanean jarri dute kanpin-denda. Sakutan ere sartu dira lo egiteko asmoarekin, baina ipuin eta prakagorrien istorioekin ezin lorik hartu, eta... Baina Nurrek eta bere lagunek beste lan bat ere badute: oihan misteriotsuan ezkutatuta dagoen altxorra bilatzea.