Eroriaren logika - Madariaga Abaitua, Juan Ramon (Iruñea : Susa, 2009)
Erortzea tragedia bihurtzen da, gero berriz zutitzeko modurik batere ez denean. Ez da zorigaitz beltza, ordea, Eroriaren logika poema liburuaren gaia. Bizitzan izan ohi ditugun jausialdi eta altxa uneez dihardu Juanra Madariagak, une horietako bulkadak eta indarrak deskribatzen dizkigu, maluraren eta atseginaren artean oreka zailari eusteko ahaleginean.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak